Sightseeing

Sightseeing in Istanbul kan gedaan worden op vele verschillende manieren. Koop hier tickets voor sightseeing tours in en rondom Istanbul, het Europese en Aziatische gedeelte. Dag of nacht tours. Reserveer uw plek hier bij ons!

Sightseeing
 
Istanbul Klassiekers Tour

Istanbul Klassiekers Tour

Ga met ons mee op een onvergetelijke tour door het hart van Istanbul, ooit het centrum van het Byzantijnse en Ottomaanse Rijk. Als je de klassiekers van Istanbul wilt zien, boek dan hier je tour!

Vanaf € 34.00
Dolmabahce Paleis & Twee Continenten

Dolmabahce Paleis & Twee Continenten

Op deze Dolmabahçe Paleis & Twee Continenten tour ontdek je één van de meest glamoureuze paleizen ter wereld en krijg je de kans om van het ene naar het andere continent te lopen in enkele minuten. Boek je tickets hier!

Vanaf € 38.20
Tour naar Byzantium

Tour naar Byzantium

Laat ons je meenemen terug in de tijd naar het antieke Byzantium, de oude Griekse stad welke later Constantinopel en het moderne Istanbul werd. Koop jouw tickets hier.

Vanaf € 30.90
Groene Moskee & Bursa Tour

Groene Moskee & Bursa Tour

Ga mee op een gegidste tour naar het groene Bursa, zoals de stad wordt genoemd vanwege het omringende woud. Tijdens deze tour bezoek je de Grote Moskee, de Groene Moskee met Mausoleum en baan je jezelf een weg door de Zijde Markt in de Grand Bazaar. Je kunt je tickets hier boeken.

Vanaf € 87.60
Ottomaanse Relieken Tour

Ottomaanse Relieken Tour

Duik in de fascinerende geschiedenis van de moslimwereld met een tour door het Topkapı Paleis en de Tombes van de Sultan. Ga meet op reis langs de Ottomaanse Relieken. Boek jouw tickets hier.

Vanaf € 34.00
Istanbul Volledige Dag Tour

Istanbul Volledige Dag Tour

Ontdek de fascinerende geschiedenis van Istanbul van dichtbij terwijl wij je langs alle hoogtepunten van het Byzantijnse en Ottomaanse Rijk nemen. Deze volledige dag tour toont je het beste wat Istanbul te bieden heeft. Boek je tickets hier!

Vanaf € 67.00
Gouden Hoorn Tour

Gouden Hoorn Tour

Ga mee op deze Gouden Hoorn Tour en ontdek de Eyüp Sultan Moskee en tombe en Miniatürk en ga met de kabelwagen de heuvel op naar het Pierre Loti Koffiehuis, waar je een schitterend uitzicht over de stad hebt. Boek je tickets hier.

Vanaf € 30.90
Nederlands
Ticmate
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen