Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Bosporus Diner Cruise

 
Vanaf € 57,70

Ga op een cruise over de Bosporus, waar je kunt genieten van een heerlijk diner terwijl je vermaakt wordt door fabuleuze buikdanseressen en traditionele Turkse folklore, tijdens de zonsondergang.

Verbaas jezelf met prachtige uitzichten over het Topkapi Paleis, de Blauwe Moskee en de Toren van Leander, terwijl je over de rivier vaart die Europa en Azië samenbrengt.

Het diner is inclusief een variëteit specialiteiten uit de Turkse en internationale keuken, en is inclusief ongelimiteerd lokale drankjes terwijl je aan boord bent.

Duur: van 20.15 tot 23.55

Wat is inbegrepen in de cruise?
- Cruise over de Bosporus in de avond
- Buikdans show
- Folklore show
- Vervoer van en naar jouw centraal gelegen hotel in Istanbul
- Diner menu met ongelimiteerd drinken

Belangrijke informatie
- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis vervoer van en naar centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De cruise begint om 20.15, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- De cruise is niet beschikbaar rond oud en nieuw.

Openingstijden

Duur: van 20.15 - 23.55

Bestel

zon, 16 aug 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 4 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Bosporus Diner Cruise

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!