Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Gouden Hoorn Tour

 
Vanaf € 30,90

Ga mee op deze Gouden Hoorn Tour en ontdek de Eyüp Sultan Moskee en Tombe en Miniatürk, om vervolgens met de kabelwagen het Pierre Loti Koffiehuis op de heuvel te bezoeken. Vanuit hier  heb je een magnifiek uitzicht over de stad.

Bezoek één van 's werelds meest heilige plekken na Mekka, Medina en Jeruzalem, de Eyüp Sultan Moskee en Tombe. Iedere dag bezoeken duizenden mensen deze moskee. Eyüp-El-Ensari was de kompaan van vaandeldrager van de Profeet Mohammed, welke overleed in de 7de eeuw. Zijn tombe in Istanbul is een van de meest heilige plekken voor moslims.

Na dit bezoek aan de moskee, gaan wij met de kabelwagen omhoog naar het Pierre Loti Koffiehuis, gelegen op een gemoedelijke groene heuvel, vanaf waar je kunt genieten van een schitterend panorama uitzicht over de Gouden Hoorn. De kabelwagen geeft jee een vogelvlucht perspectief over de Gouden Hoorn terwijl je omhoog klimt naar het café - 550 meter in 115 seconden. Het koffiehuis is vernoemd naar de Franse auteur en poëet, Pierre Lotie, die zeer gehecht was aan Istanbul en regelmatig over de stad schreef terwijl hij in dit koffiehuis zat.

Vervolgens bezoeken wij ook Miniatürk, één van 's werelds grootste miniatuurparken waar je geschaalde modellen van beroemde architectuurwerken uit Istanbul, Anatolia en voormalig Ottomaanse plekken kunt bewonderen. Het park reflecteert de heropleving van Turkse cultuur en geschiedenis in al zijn grootheid, terwijl het de lifestyle van de maatschappij over de eeuwen heen laat zien.

Duur: Drie uur van 14.00 - 17.00

De volgende hoogtepunten zijn inbegrepen in de trip
- Eyüp Sultan Moskee en Tombe
- Pierre Loti Koffiehuis
- Miniatürk

Transport van en naar centraal gelegen hotel in Istanbul en een professionele gids zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie

- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis vervoer van en naar centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De tour begint om 14.00, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- Er moeten minimaal 6 personen aangemeld zijn voor deze tour om hem door te laten gaan
- De Gouden Hoorn Tour is beschikbaar o\p maandag en donderdag

Openingstijden

Duur: 3 uur van 14.00 - 17.00

Bestel

din, 14 jul 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 3 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Gouden Hoorn Tour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!