Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Tour naar Byzantium

 
Vanaf € 30,90

Laat ons je meenemen op een reis naar het antieke Byzantium, de oude Griekse stad die later Constantinopel en daarna het moderne Istanbul werd.

Tijdens deze tour kom je langs de Gouden Hoorn, een natuurlijke haven, welke zijn naam dankt aan de hoornachtige vorm en de gouden reflecties die op de golven weerkaatsen.

We brengen ook een bezoek aan het Grieks Orthodoxe Patriarchaat in Fener, het officiële hoofdkwartier van de Grieks Orthodoxe Kerk sinds Constantijn de Grote het christendom als de staatsreligie van het Romeinse Rijk benoemde.

Op korte afstand van de kust van de Gouden Hoorn vinden we de Kerk van Panagia van Blachernae, het meest bekende en gevierde heiligdom van de Heilige Maagd met de "Hagiasma" (het heilige water) en de "Hagion Lousma" (het heilige bad).

Ook krijg je wellicht de meest prachtige kerk van Turkije te zien, de Chorakerk (Kariye Museum), een van oorsprong Byzantijns klooster met onvoorstelbare mozaïeken en fresco's.

We bezoeken ook de Gevangenis van Anemas en het Tekfur Paleis van buitenaf, waar we de enig gebleven overblijfselen van het Blachernae Paleis complex resten.

Ten laatste krijg je ook de indrukwekkende Byzantijnse stadsmmuren te zien die de acropolis van Byzantium 22 kilometer lang en met 96 toren en 9 ingangen omringden sinds de 5de eeuw.

Duur: 3 uur van 14.00 - 17.00

De volgende hoogtepunten zijn inbegrepen in de trip
- Het Grieks Orthodoxe Patriarchaat in Fener
- De Kerk van Panagia van Blachernae
- Chorakerk
- De gevangenis van Anemas
- Het Tekfur Paleis
- De Byzantijnse stadsmuren

Transport van en naar centraal gelegen hotel in Istanbul en een professionele gids zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie

- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis vervoer van en naar centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De tour begint om 14.00, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- De Tour naar Byzantium is beschikbaar op iedere dinsdag

Openingstijden

Duur: 3 uur van 14.00 - 17.00

Bestel

zon, 16 aug 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 3 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Tour naar Byzantium

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!