Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Dolmabahce Paleis & Twee Continenten

 
Vanaf € 38,20

Tijdens deze Dolmabahçe Paleis & Twee Continenten tour ontdek je één van de meest glamoureuze paleizen ter wereld en krijg je de kans om van het ene naar het andere continent te wandelen in luttele minuten.

Het Dolmabahçe Paleis is de meest recente residentie van de Ottamaanse Sultans. Het paleis is gebouwd in een gebied van 110.000 m² en was het administratieve centrum van het Ottomaanse Rijk. Het paleis heeft 285 kamers en 46 hallen en is bekend om zijn geweldige collectie van Europees antiek, meubilair en een kroonluchter van 4.000 kilo.

Tijdens deze 3 uur durende trip krijg je ook de unieke kans om van het ene naar het andere continent te lopen over de Bosporus Brug, welke Europa en Azië samenbrengt. Tevens lopen we omhoog naar de Çamlica Heuvel. Vanaf hier, het hoogste punt van de stad, heb je een fantastisch panoramisch uitzicht over Istanbul en de Bosporus.

Duur: 3 uur van 14.00 - 17.00.

Hoogtepunten
- Dolmabahçe Paleis
- Bosporus Brug
- Çamlica Heuvel

Transport van en naar een centraal gelegen hotel in Istanbul en een professionele gids zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie
- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis vervoer van en naar centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De tour begint om 14.00, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- De tour is niet beschikbaar op maandag en donderdag en op 8 augustus, 15 oktober en 1 januari

Openingstijden

Duur: 3 uur van 14.00 tot 17.00

Bestel

vri, 29 mei 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 3 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Dolmabahce Paleis & Twee Continenten

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!