Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Bosporus Halve Dag Cruise

3.0 (1)
Vanaf € 36,10

Ga met ons mee op een onvergetelijke cruise over de Bosporus en ontdek het oude Istanbul tijdens deze halve dag durende tour.

De tour begint met een rit naar de haven waar je de Goud Hoorn te zijn krijgt, het wapen van de Bosporus. De Bosporus is de rivier en straat welke Europa van Azië scheidt.

Tevens rijden we langs de Byzantijnse Joden, Italiaanse handelslieden en andere wijken van andere niet-moslim minderheden langs de Byzantijnse Stadsmuren, de sterkste muren van de Middeleeuwen, en veel meer.

Tijdens de ochtend cruise ervaar je ook de verschillende interessante geuren en aroma's van de Specerijen Bazaar (tevens bekend als de Egyptische Bazaar).

Hierna gaat de trip het water op. Hier heb je vele kansen schitterende foto's te maken van marmeren paleizen en oude houten Ottomaanse villa's welke precies naast nieuwe moderne luxe appartementen liggen.

Vanaf de boot heb je een mooi uitzicht over het Rumeli Hisari Fort (1452), een historisch ornament dat gebouwd werd om de Bosporus te beschermen.

Tijdens de middag cruise eindigt de tour met een rit naar het Pierre Loti Koffhuis met een kabelwagen, vanaf waar je een schitterend uitzicht over de Bosporus straat hebt.

Duur: Twee vertrekpunten per dag: Ochtend cruise 09.00 - 13.00. Middag cruise 14.00 -17.30

De volgende hoogtepunten zijn inbegrepen in de trip
- Specerijen Bazaar / Pierre Loti Koffiehuis
- Rumeli Hisari Fort
- Dolmabahçe Paleis

Transport van en naar centraal gelegen hotel in Istanbul en een professionele gids zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie

- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis vervoer van en naar centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De tour begint om 09.00 en 14.00, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- De ochtend cruise eindigt bij Taksim Square. Het dichtstbijzijnde metrostation is Taksim
- Vertrektijden kunnen wijzigen
- Als het minimum aantal deelnemers voor een privé boot niet gehaald wordt, kan de cruise op een reguliere boot worden gedaan

Openingstijden

Ochtend cruise van 09.00 - 13.00. Middag cruise van 14.00 - 17.30.

Bestel

din, 14 jul 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 4 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Bosporus Halve Dag Cruise

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!