Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Ottomaanse Relieken Tour

 
Vanaf € 34,00

Duik in de fascinerende geschiedenis van de moslimwereld met een tour door het Topkapi Paleis en de Tombes van de Sultan.

Eerst krijg je het Topkap? Paleis te zien, het grootste paleis in Istanbul en de primaire residentie van de Ottomaanse sultans voor circa 400 jaar. Vandaag herbergt het paleis de keizerlijke schatten, heilige relieken van de Profeet Mohammed, Chinees porselein, wapens, een kalligrafie collectie en veel meer.

Er zijn vijf tombes van Ottomaanse Sultans binnen de grafperken van Hagia Sophia, ook wel bekend als de Tombes van de Sultan. De keramieke panelen zijn de meest prachtige voorbeelden van de 16de eeuw met paarse, roede, groene en blauwe bloemen motieven.

Duur: 3 uur van 14.00 - 17.00

De volgende hoogtepunten zijn inbegrepen in de trip
- Dompel jezelf onder in de geschiedenis van het Ottomaanse Rijk met een bezoek aan het Topkapi Paleis
- Loop in de voetstappen van Ottomaanse Sultans terwijl je verschillende artefacten, waaronder Chinees porselein, wapens, kalligrafie en veel meer aanschouwt.

Transport van en naar centraal gelegen hotel in Istanbul, entree voor musea, donaties aan de tombes en een professionele gids zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie

- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis vervoer van en naar centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De tour begint om 14.00, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- De Harem sectie is niet inbegrepen in het bezoek aan het Topkapi Paleis

Openingstijden

Duur: 3 uur van 14.00 - 17.00

Bestel

din, 14 jul 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 3 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Ottomaanse Relieken Tour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!